مراحل ایجاد کلید نیم‌فاصله در نرم‌افزار Word :



ابتدا نرم‌افزار Word2007 یا Word2010 را باز می‌کنیم و سپس مراحل زیر را یک به یک اجرا می‌نماییم.

1.    بر روی نوار Insert کلیک می‌کنیم و سپس در انتهای نوار سراغ گزینه Symbol  می‌رویم و آن را انتخاب می‌کنیم.


 

 

2.    پس از باز شدن پنجره Symbol  بر روی گزینه More Symbols کلیک می‌کنیم.

 

 

3.    در پنجره جدیدی که باز می‌شود بر روی زبانه‌ی Special Characters کلیک می‌کنیم و مطابق عکس گزینه‌ی No-Width Optional Break را انتخاب می‌کنیم و کلید Shortcut Key…  را می‌زنیم.

 

4.    در پنجره جدید بر روی نوار سفیدِ Press new shortcut key:  کلیک می‌کنیم و کلید ترکیبی مورد نظرمان را فشار می‌دهیم. معمولا برای نیم‌فاصله از کلیدهای  Ctrl+Space استفاده می‌کنند. به این منظور بعد از کلیک روی نوار مربوطه، کلید Ctrl را فشار داده و سپس کلید Space را می‌زنیم.
در انتها و پس از انتخاب کلید ترکیبی بر روی کلید Assign کلیک می‌کنیم و در انتها کلیک Close را انتخاب می‌کنیم.

 

 به این صورت می‌توانید کلید نیم‌فاصله را در نرم‌افزار Word فعال کنید. عدم استفاده از نیم‌فاصله در نوشتار به غیر از ایجاد بی‌نظمی و آشفتگی در متن، می‌تواند باعث ایجاد معانی غلط و همچنین باعث محدودیت بیشتر تولید کلمات جدید در زبان فارسی شود.

مشاهده و ویرایش فایل‌های PDF در Word 2013




 

word 2013, ترفند کامپیوتر, فایل‌های pdf

 

یکی از امکانات جدیدی که در آفیس 2013 وجود دارد امکان مشاهده و ویرایش مستقیم فایل‌های PDF در Word 2013 است. در نسخه‌های قبلی آفیس امکان ذخیره فایل با فرمت PDF وجود داشت اما ویرایش آن امکان‌پذیر نبود. کپی کردن متون داخل فایل PDF نیز راه قابل اطمینانی برای این کار نیست چرا که معمولاً متون فارسی به صورت صحیح کپی نمی‌شوند. به وسیله این قابلیت می‌توانید فایل‌های PDF را ویرایش کرده و در نهایت آن‌ها را به صورت فایل Word ذخیره کنید. در این ترفند به نحوه انجام این کار می‌پردازیم.

بدین منظور:
کافی است نرم‌افزار Word 2013 را اجرا کنید.
سپس از طریق منوی File و کلیک بر روی دکمه Open فایل PDF مورد نظر را فراخوانی کنید.
در صورتی که فایل PDF مذبور حالت استاندارد داشته و به صورت حفاظت‌شده نباشد می‌توانید فایل PDF را در محیط Word ویرایش کرده و در نهایت آن را با فرمت دلخواه ذخیره کنید.
همچنین دیگر نیاز به نصب یک نرم‌افزار مجزا برای مشاهده فایل‌های PDF نداشته و می‌توانید این فایل‌ها را در محیط Word نیز مشاهده کنید.




مشاهده‌ی میزان مصرف CPU به صورت زنده توسط CMD

command prompt, آموزش کامپیوتر

برای مشاهده‌ی میزان فضای اشغال شده از CPU می‌توان از Task Manager ویندوز استفاده کرد. در پنجره‌ی CPU Usage ،Task Manager بر حسب درصد نمایش داده می‌شود. اما مشاهده‌ی میزان فضای مصرفی CPU در Task Manager با محدودیت‌هایی روبرو است. جالب است بدانید که با استفاده از Command Prompt ویندوز می‌توانید اطلاعات مربوط به میزان مصرف CPU را به طور دقیق و ثانیه‌به‌ثانیه دنبال کرده و این اطلاعات را ضبط کرده و حتی به طور مستقیم در قالب یک فایل اکسل نیز ذخیره کنید. در این ترفند به نحوه‌ی انجام این کار خواهیم پرداخت.

بدین منظور:
ابتدا جهت اجرای Command Prompt ویندوز کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید.
سپس در پنجره‌ی Run عبارت cmd را وارد کرده و Enter بزنید.
اکنون در پنجره‌ی Command Prompt برای مشاهده‌ی میزان فضای اشغال شده‌ی CPU به صورت ثانیه‌به‌ثانیه این دستور را وارد نمایید:

typeperf "\Processor(_Total)\% Processor Time"

خواهید دید که فضای مصرفی CPU در هر ثانیه نمایش داده می‌شود.
برای مشاهده‌ی اینکه هر یک از پردازنده‌ها در لحظه چه مقدار فضای مصرفی دارند نیز می‌توانید از این دستور استفاده کنید:

typeperf "\Processor(#)\% Processor Time"

به جای # در این دستور، شماره‌ی پردازنده را وارد کنید. به عنوان مثال:

typeperf "\Processor(0)\% Processor Time"

برای مشاهده‌ی میزان فضای اشغالی تمام پردازنده‌ها به صورت یک‌جا نیز از این دستور استفاده کنید:

typeperf "\Processor(*)\% Processor Time"

برای افزایش فاصله‌ی نمایش هر گزارش نیز می‌توانید از این دستور استفاده کنید:

typeperf "\Processor(_Total)\% Processor Time" -si #

در این دستور به جای # ثانیه‌ی مد نظر خود را وارد کنید. به عنوان مثال برای مشاهده‌ی گزارش هر 5 ثانیه یک‌بار از این دستور استفاده کنید:

typeperf "\Processor(_Total)\% Processor Time" -si 5

همچنین در صورتی که قصد دارید تنها یک تعداد مشخص گزارش را مشاهده کنید می‌توانید از این دستور بهره بگیرید:

typeperf "\Processor(_Total)\% Processor Time" -sc #

در این دستور به جای # تعداد مورد نظر خود را وارد کنید. به عنوان مثال این دستور تنها 10 گزارش را نمایش می‌دهد:

typeperf "\Processor(_Total)\% Processor Time" -sc 10

در صورتی که قصد دارید گزارش‌های نمایش داده شده را به صورت مستقیم در یک فایل اکسل ذخیره کنید می‌توانید از این دستور استفاده کنید:

typeperf "\Processor(_Total)\% Processor Time" -sc 10 -o CpuUsage.csv

این دستور، 10 گزارش را در فایلی به نام CpuUsage.csv در مسیری که خط فرمان قرار دارد ذخیره می‌کند.

اتصال فلش دیسک های ویروسی به کامپیوتر با خیالی آسوده


 

آنتی ویروس, ترفندهای کامپیوتر

قبل از هر چیز این نکته را یادآور شوم که این مطلب به معنی نداشتن آنتی ویروس نیست، بلکه راهکاری است در شرایط بحرانی. پس اولین پیشنهاد ما برای داشتن خیالی آسوده نصب یک آنتی ویروس مطمئن است.

اما روش ما:
روش کار بدین صورت است اجازه فعالیت خودکار (AUtorun) را از فلش دیسک ها گرفته، سپس آنها را به سیستم متصل کرده و در آخر از طریق command prompt یا همان داس به محتوای آن دسترسی پیدا می کنیم تا ویروس های درون آن را نابود سازیم. حال مراحل را بطور عملی شرح می دهیم:

مرحله اول » غیر فعال کردن اتوران (Autorun) فلش دیسک ها

ویندوز XP
برای اینکار ابتدا فایل کم حجم Tweak UI را از اینجا دانلود کرده و اجرا کنید.
در منوی سمت چپ، گزینه ی My Computer را انتخاب کرده و از زیر مجموعه ی آن گزینه ی Autoplay و در آخر گزینه ی Types را انتخاب کنید. سپس در منوی سمت راست تیک گزینه ی Enable Autoplay for Removable Drives را بردارید.

آنتی ویروس, ترفندهای کامپیوتر

ویندوز ۷
برای این ویندوز از طریق بخش Start وارد Control Panel شوید سپس بروی گزینه ی Hardware and Sound کلیک کرده در صفحه گشوده شده بروی Autoplay کلیک کنید. حال در بالای صفحه تیک گزینه ی Use Autoplay for all Media and Device را برداشته و بروی دکمه Save کلیک کنید.

ویندوز ویستا
برای این ویندوز از طریق بخش Start وارد Control Panel شوید سپس بروی Autoplay کلیک کنید. حال در این صفحه تیک گزینه ی Use Autoplay for all Media and Device را برداشته و بروی دکمه Save کلیک کنید.

مرحله دوم » اتصال Flash Disk به کامپیوتر
مرحله ساده و در عین حال پر استرسی است، بایستی فلش دیسک را برداشته و به درگاه USB متصل کرد. (چقدر سخت!!!)

مرحله سوم » از بین بردن ویروسها
مهمترین مرحله ی کار را آغاز می کنیم. برای شروع از منوی استارت بروی گزینه ی Run کلیک می کنیم. در پنجره run عبارت cmd را تایپ می کنیم.
در پنجره Command باز شده ابتدا آدرس را به سمت درایو فلش دیسک هدایت می کنیم برای مثال اگر نام درایو مموری دیسک من I باشد با زدن عبارت زیر پنجره ی داس را به آدرس مورد نظر هدایت می کنیم:

آنتی ویروس, ترفندهای کامپیوتر

سپس می بایست محتویات درون فلش دیسک را مشاهده کنیم. برای اینکار عبارت زیر را تایپ کرده و دکمه Enter را فشار می دهیم:

dir /w/a

حال محتوای درون فلش دیسک شما نمایان شده است.

اگه کمی با فایلهای ویروس آشنا باشید، حتماً می دانید که ویروس ها برای فعالیت بروی رایانه قربانی باید یک نوع فایل اجرایی باشند. بنابراین فایلهایی با پسوند exe قابلیت داشتن ویروس را دارند. البته ویروس های دیگری بدون پسوند exe هم وجود دارند، ولی در اقیلیت به سر می برند. همچنین تقریباً تمامی ویروس های فعال در شاخه ی اصلی فلش دیسک ساخته می شوند این بدین معنی است شما درون شاخه ی اصلی باید بدنبال ویروس باشد نه درون فولدرها. علاوه بر این فایل autorun.inf غالباً توسط ویروس ساخته می شود تا به محض گشودن درایو فلش مموری، ویروس شروع به فعالیت کند. خوب تئوری بس است…

کاری که ما بایستی انجام دهیم تشخیص ویروس است. از آنجایی که راه حل مدونی برای تشخیص ویروس وجود ندارد. بنابراین برای راحتی کار چندین قلق را به شما می گویم:

۱- ویروس های فعال معمولاً در شاخه ی اصلی فلش دیسک ساخته می شوند، این بدین معنی است که شما برای یافتن ویروس نیازی ندارید که تک تک فولدرهای فلش دیسک را مورد بررسی قرار دهید.

۲- ویروس ها غالباً دارای پسوند exe هستند.

۳- فایل autorun.inf نیز معمولاً توسط ویروس ساخته می شوند. بنابراین آنها را پاک کنید.

۴- در صورتیکه هرگونه فایلی با اسم مشکوک (حتی بدون داشتن پسوند exe) مشاهده کردید، در پاک کردن آن درنگ نکنید.

خوب فکر کنم که با این چهار روش، روند کار آسان تر شد. حال شما باید تک تک فایلها درون شاخه ی اصلی فلش دیسک را مورد بررسی قرار داده و آنهایی که مشکوک هستند را پاک کنید.

برای پاک کردن فایل می بایست ابتدا بوسیله ی تایپ عبارت زیر و زدن دکمه ی Enter خاصیت Read Only ، Hidden و Archive را از فایلها بردارید:

attrib -r -a -s -h *.*

اکنون برای پاک کردن فایلها می بایست عبارت del Filename را تایپ کنید، برای مثال اگر درون فلش دیسک من فایلی بنام autorun.inf وجود داشته باشد، و بخواهم که آن را پاک کنم، باید عبارت زیر را تایپ کرده و Enter را فشار دهم:

del autorun.inf

با اینکار فایل مورد نظر پاک می شود. اگر شما تمامی این مراحل را به درستی انجام داده باشید، و تمامی فایلهای مشکوک را از درون فلش دیسک پاک کرده باشید، فلش دیسک ایمن شده و شما می توانید با خیالی آسوده به درون آن رفت و آمد کنید.

البته برای اطمینان از ایمن بودن می توانید بعد از پاکسازی فلش دیسک یک بار آن را قطع و دوباره به سیستم وصل کنید و دوباره بوسیله ی داس محتویات آنرا چک کنید تا از عدم وجود فایلهای مشکوکی چون autorun.inf مطمئن شوید.

همانگونه که گفته شد، این روش تنها برای مواقع اضظراری می بایست، استفاده گردد. چون گاهی حتی آنتی ویروس ها نیز در تشخیص یک فایل ویروس دچار اشتباه می شوند، انسان که جای خود دارد.

منظور از ویروس تمام انواع ویروس ها، بد افزار ها، malware ها و … می باشد.


امیدوارم این آموزش به دردتون خورده باشه

شب قدر

خدایا در این شبهای قدر قدم هایی را که برایم بر می داری بر من آشکار کن

تا درهایی را که به سویم میگشایی ندانسته نبندم

و درهایی را که به رویم میبندی به اصرار نگشایم….

التماس دعا دوستان