مقایسه سریع و آسان محتوای دو فایل Word با یکدیگر

فرض کنید دو فایل Word در اختیار دارید و می‏خواهید بدانید که محتوای این دو فایل چه تفاوت‏هایی با یکدیگر دارد. این موضوع زمانی کاربرد بیشتری دارد که قصد دارید تفاوت‏های نسخه اصلی و یک نسخه اصلاح شده یک متن را دریابید. به ویژه در کارهای گروهی این موضوع بیشتر نیاز می‏شود. جالب است بدانید در نسخه‏های 2007 و 2010 نرم‏افزار Word چنین قابلیتی وجود دارد. در این ترفند قصد داریم به نحوه مقایسه محتوای دو فایل Word با همدیگر توسط خود نرم افزار Word بپردازیم.

 

برای این کار:

ابتدا نرم ‏افزار Word (نسخه 2007 یا 2010) را اجرا نمایید.

اکنون در نوار بالای صفحه به تب Review بروید.

حال  در قسمت Compare، بر روی دکمه Compare کلیک کرده و مجدد Compare را انتخاب نمایید.

در پنجره باز شده، در قسمت Original document بایستی فایل Word اصلی و در قسمت Revised document نیز فایل اصلاح شده را انتخاب نمایید. برای این کار بایستی بر روی دکمه پوشه زرد رنگ هر قسمت کلیک کرده و فایل را انتخاب کنید.

با فشردن دکمه More نیز تنظیمات مقایسه نظیر آنچه که باید مقایسه شود و همچنین تنظیمات نمایش تغییرات را می‏توانید صورت دهید.

در پایان با فشردن دکمه OK مقایسه انجام می‏گیرد و نتیجه ظاهر می‏شود.

شما می‏توانید این فایل نتیجه تغییرات را نیز به طور مجزا ذخیره نمایید.

مطلب ارسالی از آقا نیما یکی از کاربران وبلاگ

یک نکته عجیب در ویندوز!

یک پوشه جدید ایجاد کنید (راست کلیک کنید و از New بر روی Folder کلیک کنید).
سپس برای نام آن عبارت con را تایپ کنید.
نکته جالب این موضوع اینجاست!
شما هرگز فولدری با نام con ایجاد کرده نمی توانید!


این ترفند را هندی ها کشف کردند.

مخفی کردن آیکون دسکتاپ

مطلب ارسالی از کارآموز گرامی آقای نیمامرتضی زاده


نحوی مخفی کردن آیکن دستاپ از طریق ریجستر:

شاید بعضی جاها و به دلیل خاصی نیاز باشه که آیکون های موجود در دیسکتاپ از دید کاربر کامپیوتری مخفی باشن .این محدودیت یا کلاً این نوع محدودیت ها معمولاً توی کافی نت ها و یا جاهایی از این قبیل بعضی مواقع لازم میشه .

برای اینکه تمامی آیکون های موجود در Desktop کامپیوتر خاصی رو مخفی کنید مراحل زیر رو انجام بدید .

۱) روی منوی Start و سپس Run کلیک کنید ، تایپ کنید regedit و OK کنید . با این کار شما پنجره ی رجیستری رو باز کردید .

۲) از قسمت سمت چپ پنجره ی رجیستری به آدرس زیر برید :

KEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

3) حالا روی فولدر Explorer راست کلیک کنید و از منوی New گزینه ی DWORD Value رو انتخاب کنید . با این کار می بینید که در قسمت سمت راست پنجره یک مقدار جدید ایجاد کردید . اسم این مقدار رو NoDesktop بزارید . (اگر چنین مقداری از قبل وجود داشت نیازی نیست شما اونو بسازید) .

۴) مقدار NoDesktop رو که تازه ساختید باز کنید :

- برای مخفی کردن آیکون های Desktop مقدار ۱ رو درون اون وارد کنید و Ok کنید .

- برای ظاهر سازی دوباره ی آیکون ها مقدار NoDesktop رو ۰ قرار بدید یا کلاً خود فایل NoDesktop رو حذف کنید .

۵) سیستم رو restart کنید تا تغیرات اعمال بشن.

با یک دابل کلیک کامپیوترخود را روشن کنید

برای روشن کردن رایانه ناچارا باید از کلید Power استفاده کرد اما با روشی دیگر برای همیشه کلیدهای روی کیس را کنار گذاشته و به جای آن با دابل کلیک کردن رایانه را روشن کنید (البته این روش روی بعضی از مادربردها کارساز نیست).

برای اینکار بعد از Reset کردن و قبل از ورود به ویندوز کلید Del را روی صفحه کلید فشار دهید و وارد تنظیمات Bios شوید.در این قسمت وارد بخش Power Manegment Setup شوید و روی گزینه Power on by mouse رفته و اینتر بزنید. سپس به جای disable گزینه Double click را انتخاب کنید. با فشردن Esc از این بخش خارج شوید و نهایتا برای ذخیره شدن تنظیمات F10 را بزنید و به پیغام احتمالی پاسخ Y دهید و از این بخش خارج شوید.
 
کامپیوتر را کلا خاموش کنید. موس را دابل کلیک کنید تا کامپیوتر روشن شود. البته می توان به روش‌های مختلف رایانه را روشن کرد، مثلا با وارد کردن دوشاخه به پریز برق یا زمانی که در منزل حضور ندارید با گرفتن شماره تلفن منزل از راه دور کامپیوتر اتوماتیک روشن شود. اما این روش‌ها چندان کاربرد عملی نداشته و مضر هستند.

جواب سوالات آقا نیما

سلام آقا نیما.ممنون از نظراتت. این هم جواب سوالات شما:

1. برای غیرفعال سازی درایو فلاپی از مای کامپیوتر باید از توی تنظیمات بایوس فلاپی را غیر فعال کنید.

2. کلید Scroll Lock دیگه کاربرد زیادی نداره. یکی از مهم ترین کاربرد هایی که ما داریم، روی سوییچ های KVM برای جابجایی بین سیستم ها، از اون استفاده میکنیم . تو داس هم برای استفاده از فارسی ساز ازش استفاده می شد.

3. جواب تست های ICDL2  رو هم گذاشتم.از اینجا دانلود کنید.



آموزش نصب ویندوز 7

ویندوز 7 هفتمین نسخه از سیستم عامل ویندوز می‌باشد و به همین دلیل است که نام ویندوز 7 را بر آن گذاشته‌اند. این ویندوز در پی برخی انتقاداتی که از سنگین بودن هسته نسخه قبلی سیستم عامل مایکروسافت می شد با رفع مشکلات عمده ویستا به بازار آمده است. . باقی در ادامه مطلب:

تنظیمات مادربورد

برای شروع کار باید تنظیمات مادربورد شمابه گونه ای تنظیم باشد که پس از ریست کامپیوتر، ابتدا بوت از سی دی رام یا دی وی دی رام شود. برای پی بردن به این موضوع ابتدا سی دی ویندوز را درون کامپیوتر قرار داده و کامپیوتر را ریست کنید سپس منتظر بمانید تا منوی بوت از سی دی رام  ظاهر شود. در این لحظه اگر پس از لود سی دی گزینه Press Any Key for Boot From Cd آمد تنظیمات مادربورد شما صحیح است و به مرحله بعدی بروید در غیر این صورت دوباره کامپیوتر خود را ریست کنید و پس از لود شدن صفحه اول مشخصات کلید Delete را چند بار فشار دهید تا وارد صفحه ابی رنگ تنظیمات مادربورد شوید سپس در آن به دنبال گزینه Advance BIOS Features یا گزینه مشابه رفته و در آن تنظیمات بوت را به شکل زیر تغییر دهید:

First Boot Device ------------> Cd Rom

Second Boot Device --------> Floopy

Third Boot Device ------------> Hard Disk

سپس کلید F10  را (معمولا") برای ذخیره و خروج انتخاب کنید (اگر کلیدF10  این عمل را انجام نداد کلید مشابهی را که عمل Save & Exit  را انجام می دهد بیابید).

 مراحل نصب

لازم به ذکر است اعلام کنم تمام 24 مرحله ای که در پایین نام می برم به صورت مصور نیز موجود می باشد که به دلیل حجم زیاد تصاویر آنها را در این جا قرار داده ام . پس می توانید با باز کردن این لینک به طور همزمان مراحل تصویری و تشریحی را دنبال کنید. ضمنا" به دلیل تعداد بالای تصاویر ممکن است زمان کمی تا باز شدن کامل تصاویر طول بکشد.

مرحله اول: Boot

خوب اگر مراحل گفته شده را به درستی انجام داده باشید پس از ریست کردن کردن کامپیوتر و لود سی دی اینبار عبارت Press Any Key fotr Boot From CD or DVD  ظاهر می شود.

پس از ظاهر شدن عبارت Press Any Key fotr Boot From CD or DVD برای شروع نصب ویندوز یک کلید را به دلخواه از روی کیبورد فشار دهید (مثل Enter) تا صفحه نصب نمایان شود.

سپس چند دقیقه صبر می کنیم تا فایل های ویندوز از روی سی دی لود شوند و صفحه رنگی ویندوز  7 ظاهر شود.

نکته: این قسمت بدون علامت لودینگ می باشد و حدوداْ 5 دقیقه زمان می برد تا اولین صفحه نصب ویندوز ظاهر شود پس شکیبا باشید.

مرحله دوم: انتخاب زبان و کشور

در این صفحه که صفحه اول نصب ویندوز میباشد 3 منوی کشویی وجود دارد که عبارتند از :

1- منوی کشویی اول ، منوی انتخاب زبان نصب ویندوز می باشد که معمولا" شامل یک گزینه English می باشد. (معمولا" در ورژن های بعدی ویندوز تعداد این زبان ها افزایش می یابد اما بعید است که زبان فارسی به این منو اضافه شود)

2- منوی دوم منوی انتخاب نوع زبان نمایش دهنده زمان ویندوز (تقویم و ساعت) می باشد که در صورت تمایل می توانید گزینه English را Persian تغییر دهید.

3- منوی سوم ، انتخاب نام کشور محل سکونت می باشد.

پس از تکمیل مراحل بالا کلید Next را میزنیم. تا صفحه ی جدیدی با 3 گزینه ظاهر شود:

مرحله سوم: نصب یا تعمیر؟در این مرحله صفحه ی جدیدی با 3 گزینه ظاهر شود:

1- Install Now ----> برای ادامه مراحل نصب این گزینه را انتخاب کنید.

2- What to know befor installing windows ----> برای خواندن دانستنی هایی قبل از نصب ویندوز این گزینه را انتخاب کنید

3- Repair your Computer ------> برای تعمیر ویندوز قبلی از این گزینه استفاده می کنیم.

پس از انتخاب گزینه اول در این مرحله پیغام Please Wait نمایان می شود و حدود 3 دقیقه منتظر می مانیم تا صفحه اصلی نصب ویندوز نمایان شود .

این صفحه 7 مرحله اصلی دارد که در زیر به شرح و توضیح هر کدام می پردازم:

مرحله چهارم : موافقت با قوانین

در این مرحله صفحه ای با عنوان Please read license term مقابل شما ظاهر می شود مبنی بر خواندن و قبول قوانین و مقررات استفاده از ویندوز 7.

برای ادامه مراحل نصب تیک گزینه I accept license terms را بزنید  کلید Next را بفشارید به مرحله بعدی نصب بروید.

 مرحله پنجم : انتخاب نوع نصب

این مرحله شامل دو گزینه  Upgrade و  Customمی باشد که گزینه اول برای نصب ویندوز 7 از طریق اینترنت می باشد و گزینه دوم برای ادامه نصب از روی سی دی می باشد که باید آنرا انتخاب کنیم.

مرحله ششم : انتخاب مکان نصب

این مرحله همان طور که از نامش پیداست مختص به انتخاب درایو برای نصب ویندوز می باشد.

پس از انتخاب درایو مورد نظر برای نصب اگر نمی خواهید این درایو فرمت شود یا اطلاعات درون آنرا نیاز دارید و یا قبلا آنرا فرمت کرده اید کلید Next را بزنید و به مرحله بعد بروید. در غیر این صورت پس از انتخاب درایو کلید Drive Option (واقع در پایین صفحه) را انتخاب کنید تا 5 گزینه در اختیار شما قرار دهد که معمولا" از این 5 گزینه 3 تای آنها فعال است:

1- بروزرسانی حجم درایو  (فعال)

2- حذف درایو انتخاب شده (فعال)

3- فرمت درایو انتخاب شده (فعال)

4- بارگذاری درایو انتخاب شده (غیر فعال)

5- مقدار فضای اضافی (غیر فعال)

همان طور که مشخص است برای فرمت درایو مورد نظر باید گزینه 3 را انتخاب کنیم و پس از ظاهر شدن پیغامی مبنی بر مطمین بودن از حذف اطلاعات درایو ، کلید Ok را میزنیم و پس از چند ثانیه که عمل فرمت به اتمام رسید کلید Next را می زنیم.

نکته : توجه شود در این قسمت می توانید اندازه درایوهای خود را تغییر دهید البته در این صورت تمام اطلاعات موجود در آن درایو از بین خواهد رفت.

نکته : برای تغییر حجم درایو هایتان ابتدا آنهایی را که اطلاعاتشان را نیاز ندارید حذف کرده و سپس  از طریق گزینه های 4 و 5 می توانید درایو های جدید خود را با حجم دلخواه بسازید!

مراحل 7 ، 8 ، 9 ، 10 ، 11 ، 12 : نصب ویندوز

این مرحله شامل 5 گزینه است که از گزینه اول به طور اتوماتیک کامل می شوند و در نتیجه تا پایان این مراحل که زمانی در حدود 20 دقیقه طول می کشد کامپیوتر دیگر نیازی به حضور شما ندارد و شما می توانید برای صرف چای و استراحت به مدت 10 الی 20 دقیقه کامپیوتر خود را تنها بگذارید. ضمنا" ذکر مراحل زیر فقط برای آشنایی بیشتر شما با پروسه نصب ویندوز می باشد.

1- Copying windows files

2- Expanding files

3-Insalling features

4- Installing Updates

5- Completing installing

1- قسمت اول که مرحله کپی فایل های ویندوز می باشد بعد از 1 دقیقه به پایان می رسد.

2- قسمت دوم که طولانی ترین قسمت نصب می باشد مربوط به باز کردن و توسعه دادن فایل های کپی شده ویندوز بروی هارد است که این قسمت نیز بعد از طی شدن 15 دقیقه به پایان می رسد.

3- قسمت سوم مربوط به نصب ویژگی های ویندوز میباشد که در حدود 30 ثانیه زمان نیاز دارد.

4- قسمت چهارم نصب بروزرسانی ها است که پس از  حدود 1 دقیقه کامپیوتر را اتوماتیک وار ریست می کند و پس پس از بالا آمدن دوباره صفحه نصب این قسمت نیز به پایان می رسد.

5- مرحله آخر نصب نیز پس از 2 دقیقه به پایان می رسد که باز کامپیوتر ریست می شود و مراحل نصب به همین سادگی به پایان می رسد!!

مرحله سیزدهم : ری استارت ویندوز

در این مرحله ویندوز به طور اتوماتیک ریست می شود و باید منتظر بمانید تا پس از ورود به مراحل نصب بقیه مراحل دنبال شود. ضمنا" در این مرحله نیز هیچ کاری از طرف شما صورت نمی گیرد.

مرحله چهادهم : چک کردن عملکرد کامپیوتر توسط ویندوز

این مرحله هم که به صورت اتوماتیک وار انجام می شود برای تعیین رنکینگ و قدرت گرافیکی کامپیوتر شماست .

مرحله پانزدهم: وارد کردن سریال نامبر ویندوز:

در این مرحله باید کد اکتویشن ویندوز 7 را وارد کنید در غیر این صورت ویندوز شما پس از 45 روز به حالت تعلیق در میآید!

نکته: اگر کد اکتویشن را ندارید می توانید آنرا خالی بگذارید و (ترفند سیتی) کلید Next را فشار دهید تا پیغامی مبنی بر اینکه "بدون ورود کد بعد از مدتی ویندوز به حالت تعلیق در می آید" ظاهر شود و کلید No را انتخاب کنید تا به مرحله بعدی بروید. در این صورت باید پس از نصب ویندوز برای جلوگیری از به تعلیق در آمدن ویندوز کرک آنرا نصب کنید)

مرحله شانزدهم : تعیین نوع حفاظت

این مرحله تعیین کننده نوع حفاظت ویندوز می باشد که شامل 3 گزینه زیر است:

A-نصب مهمترین توصیه ها و بروزرسانی ها :

انتخاب این گزینه سبب افزایش امنیت هنگام استفاده از اینترنت و همچنین نصب قابلیت حل آنلاین مشکلات احتمالی می باشد.

B- فقط نصب مهمترین بروزرسانی ها :

انتخاب این گزینه سبب کاهش امنیت در هنگام استفاده از اینترنت و همچنین حذف قابلیت حل آنلاین مشکلات احتمالی می شود.

C- این سوال را بعدا" بپرس

اگر فعلا" نمی دانید که کدام گزینه را انتخاب کنید با انتخاب این گزینه می توانید این سوال را به بعداْ موکول کنید.

مرحله هفدهم: تنظیم ساعت و تاریخ

در این مرحله تنظیم ساعت و تاریخ و همچنین تعیین فاصله زمانی نسبت به گرینویچ می باشد

مرحله هجدهم : انتخاب شبکه وایرلس

اگر از شبکه Wireless استفاده می کنید نوع شبکه خود را در این مرحله انتخاب کنید در غیر این صورت گزینه Skip را انتخاب کنید.

مرحله نوزدهم : انتخاب نوع شبکه

در این مرحله باید نوع استفاده خود از شبکه را انتخاب کنید که 3 گزینه Home , Work , Public موجود میباشد و با توجه به نوع استفاده خود از شبکه یک گزینه را انتخاب کنید. که ما در این جا گزینه اول (Home) را انتخاب کرده ایم.

مرحله بیستم : تست شبکه

تست شبکه انتخاب شده در این مرحله مرحله صورت می گیرد.

مرحله بیست و یکم : انتخاب یک گروه شبکه برای پیوستن به آن

و در نهایت یک گروه در شبکه را انتخاب می کنیم

مرحله 22 و 23 : مرحله پایانی و خوش آمدگویی ویندوز به شما

نصب ویندوز به پایان رسیده و شما می توانید از آن استفاده کنید!